Pandajumppis pikkuiselle

Pandajumppis pikkuiselle

Olen niin rakastunut tähän kankaaseen. Se tuntuu ihalta ja näyttää ihanalta. Pinnassa on jännä hopeinen kiilto, mutta kangas on silti superpehmeää, kuten kaikki Vilhojaminpuodin kankaat, joita olen hypistellyt. Ainut miinus tässä kankaassa oli valtava pölyn määrä. Aivastelin ja niiskutin, kun koko ompeluhuone peittyi pieneen kangaspölyyn. Koneiden päälle laskeutui pölykerros ommellessa. Ei siis todellakaan mikään allergisen unelmamateriaali, vaikka muuten onkin ihan unelma…

Kaavana on aiemmista jumppiksistani tuttu Indian Elephant, mutta suurensin tämän kokoon 86. Mallin koot loppuivat kokoon 80. Lisäsin malliin (taas) kauluksen. Tällä kertaa vetoketju ei jatku kaulukseen asti – sillä minulla ei ollut riittävän pitkää vetoketjua – vaan kauluksessa on kaksi Käpyseltä ostettua tähtinepparia. Hihan rillipääpandan lasit väritin vihreiksi Ikean kangastussilla 🙂 Tykkään tämän kapeasta mallista, ja se istuu minusta erinomaisesti Einolle. Tämä on vaan niin ihana

4 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *