Veljekset hukassa

Veljekset hukassa

Ehdin ostaa oman pienen palan Tuikkeen Hukkaa, ja kyll√§ se on ihanaa ūüôā T√§m√§ oli taas tuntumaltaan ihan omaa luokkaansa, pehme√§√§ ja joustavaa. Tuo Aarrekidin trikoo oli t√§m√§n rinnalla hiekkapaperia, enk√§ ole ollenkaan varma, haluanko tehd√§ lopusta yht√§√§n mit√§√§n. T-paidan kaavaa en muista, mutta nyt osui sopivan kokoinen slimmi malli koossa 110. Kaava oli pitk√§hihaiselle paidalle, mutta tein juuri niin pitk√§t hihat kuin kankaasta riitti. Hukkaa ei j√§√§nyt yht√§√§n yli. Meleerattu sininen ”farkkuresori” on j√§ttir√§tist√§, ja se on erinomaista kanttaukseen!

Einon bodyt ovat kaikki Ottobren Sausage Dog (4/2014) koossa 80. Hihat ovat v√§h√§n knaftit, rinnanymp√§rys liian iso. Haaran muutin valmiiksi kaikkiin. Eiv√§tk√∂h√§n n√§m√§ ihan k√§ytt√∂kelpoisia silti ole. Yksi j√§i kuvaamatta, sill√§ se ehti jo k√§ytt√∂√∂n ja on nyt pyykkikorissa. 

Sain vihdoin otetuksi käyttöön myös Lidlin leimasimen, ja leimasimme Vilhon kanssa kokomerkinnät bodeihin. Nyt se onkin tuossa käyttövalmiina odottamassa seuraavia leimattavia vaatteita!

2 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *