Tossutehtailua

Tossutehtailua

Mä olen niin innoissani tästä! En edes muista, koska olisin saanut tällaisen fiiliksen jostain uudesta tekniikasta tai materiaalista! Tehdessäni Vilholle noita ensimmäisiä numerotossuja keksin kaiken aikaa uusia ideoita. Ensimmäinen noista ideoista on toteutettuna tässä. Jos mä jotain alkaisin tehdä tilaustyönä, se olisi nämä tossut. Kaavoitin tossut itse käyttäen apuna Marian ateljen kaavoja, joilla tein nuo numerotossut. Täysin toistensa kaltaisia kappaleita ei tosin jäänyt ainuttakaan.

Nahat sain lahjoituksena, kissa- ja pupuaplikaation leikkasin vapaalla kädellä. Olin aiemmin päivällä piirrellyt noita eläinhahmoja yliopistolla analyysikurssilla. Vauvatossujen pohjaa en kääntänyt ”karvapuoli” ulospäin, sillä nämä ovat ensisijaisesti ulkokäyttöön lapselle, joka ei vielä kävele sujuvasti. Ylhäällä on kuminauhakuja ja nilkassa kiristysnauha, jotta tossut pysyisivät menossa mukana. Kuviot osuivat vähän taakse. Sen siitä saa, kun ompelee umpiväsyneenä joka yö (ja valvoo lopun yötä vauvan kanssa)..

8 comments

Kiitos muistutuksesta! Nämä on vanhoja Friitalan nahkoja. Seisseet varmaan jonkun vuoden varastossa. Ois varmasti hyvä rasvata.

Tosi hienoja! Olen ajatellut kanssa kokeilla tuollaisia varsitossuja tänä syksynä – tosin ihan itselleni sisäkäyttöön 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *