Riiviölle Riivaleita

Riiviölle Riivaleita

Ompelut etenevät todella hitaasti tällä hetkellä, sillä koitan saada kandidaatintutkintoni valmiiksi tänä talvena. Pääsin yliopistoon jo syksyllä 2008, joten vähitellen pitäisi saada edes jonkun tason tutkinto pakettiin. Vähän vain ovat nuo lapset ja työt häirinneet sekä opiskelua että harrastamista viime vuosina. Pakerran siis kaikki vapaat illat koulutöitä, päiväunien aikaan olen useimmiten yliopistolla tai matkalla sieltä kotiin. Lisäksi kaksi iltaa viikosta kuluu siihen, kun katselen muiden ompelevan työväenopiston lastenvaatekurssilla. Aikamoinen hoitovapaa siis 😉

Olin jemmannut tätä(kin) kangasta ties miten pitkään kaapissa. Ostin sen joskus hetken mielijohteesta, enkä sitten kankaan saatuani ollut enää ihan varma, tykkäsinkö siitä vai en. Se hautautuikin sitten kaapin perukoille pitkäksi aikaa. Viime viikolla kävin Name Itin Midseason salessa Vilhon kanssa, ja bongasimme nämä ihkut farkut sieltä alta 12 eurolla! Heti nähtyäni nämä tajusin, että nyt minun on ommeltava paita niistä Riivaleista!

Tämä on tehty sillä jollain Ottobren mystisellä kaavalla, johon en ole merkinnyt muuta kuin koon. Erinomainen kaava kuitenkin 😀 Vähän vain tuo yksi raportti Riivaleita oli vain pieni kokoon 110. En nimittäin halunnut noita pienempiä tyyppejä koko hihaa täyteen. Hiha onkin siis pätkäisty katki keskivaiheilta ja alaosa on tähtiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *