Juhlapanda

Juhlapanda

Voiko Viljamin pandoihin kyllästyä? Minä ainakin olen yhä näihin aivan rakastunut! Joulukuussa 1-vuotissynttäreitään viettävä Eino sai tällä kertaa pandoista melkein oikean kauluspaidan (Ottobre Iloinen kirahvi 6/2012) koossa 86. Miten pitkään, teenkö kauluspaidasta tästä joustocollegesta vai puuvillasta. Pandoja olisi löytynyt myös puuvillaisina 🙂 Päädyin kuitenkin joustocollegeen ihan vain käyttömukavuuden takia.

Tikkaukset menevät vähän niin ja näin, mutta napinlävet ovat likimain täydelliset! Kyllä vanha rouva vaan osaa! Kovasti se (Husqvarna 2000) louskuttaa mennessään, mutta tulipa hienot ja tasaiset napinlävet. Housuissa (Ottobren Tiikeri 1/2013 muunneltuna) on valetaskut ja ommellut prässit. Mataloitin vyötäröä reilusti ja siirsin resorien pituutta lahkeisiin. On ihan käsittämätöntä, että mun ”vauvani” opettelee kävelemään (otti tällä viikolla ensiaskeleensa) ja käyttää kokoa 86!Ei se taida enää mikään vauva ollakaan!

Osallistun tällä setillä Mallikelpoisen viikkohaasteeseen. Menkääs katsomaan muidenkin poikien viikon ompeluksia!

9 comments

Nuo mustat napit on niiiiin piste i:n päällä! Respect etä jaksoit alkaa niitä vährätä! Ihana setti muutenkin, puhumattakaan tuosta pienestä murusta <3

Kokeilin uuden vanhan koneen napinläpeä ensin tilkulle. Entisellä koneellani en olisi lähtenyt tekemään joustavaan kankaaseen napinläpiä, mutta tämä kone tekikin oikein siistiä jälkeä! Ei siinä sitten auttanut muu kuin laittaa napit. Onhan nämä nyt niin paljon hienommat kuin nepparit!

Kyllä on suloinen asu, niin söpö 🙂 Kivoja ompeluksia oli paljon muitakin, niinpä jään lukijaksi 🙂

On kyllä hienot! Ja varmasti mukavampi versio pienellä juhlijalla kuin puuvillainen. Kauluspaita on ehdottomasti omallakin kokeilulistalla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *