Syksyiset raitalapaset ja kärpäsveivi

Syksyiset raitalapaset ja kärpäsveivi

Pian on jo joulukuu, mutta meillä ei siltä näytä. Ohrat orastavat portaalla ja orvokki kukkii.

Neuloin silti itselleni lapaset. On meillä välillä kylmiä aamuja. Langat ovat Novitan Nallea, jonka olen värjännyt (joskus aikojen alussa) sipulilla. Tummempi oranssi on sipulinkuorien ”pääväriä” ja vaaleankeltainen sipulinkuorien jälkivärissä värjättyä. Raidat on neulottu Suuren Käsityölehden ohjeen mukaisesti rivinostoilla. Nämä on hauskat, mutta pituutta tuli aavistus liikaa.

Kärpäsmekko on Saumanvara-ryhmän perjantaiveivistä. Siitä tuli yllättävän söpö, vaikka kärpäset eivät olleet ihan se odottamani ja toivomani kuvio. Kangas ja kuvio ovat Mersian. Malli vapaasti saksittu.

2 comments

Tykkään itsekin! Väri loistaa lähes neonvärin tavoin loppusyksyn harmaudessa. Ihan erilailla kuin teollisesti värjätyt 🙂 Olen tässä arponut, voisinko pitää näistä neulottua pipoa vai teenkö vaan suosiolla säärystimet/sukat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *