Pipoja pampulalle

Pipoja pampulalle

Havahduin tässä hetki sitten akuuttiin pipopulaan. Olen onnettomasti kadottanut Einolle sopivan Ruskovillan kypärämyssyn, joten en tee oikein mitään noilla neulotuilla pipoilla (joita olisi pilvin pimein). Neulotut villapipot toimivat vaunuissa nukkuessa, mutta eivät oikein muuten. Piirsin siis kaavat vanhasta Kivat-piposta ja tein kaksi uutta myssyä sen mallilla.

Ensimmäinen on päältä velouria ja sisältä collegea. Korvien kohdalla on tuulisuojat (pul-kangasta) ja edessä on resori. En tikannut tätä, joten vuori kurkistaa välillä näkyviin… Tästä unohtui myös solmimisnauhat, mutta koko on niin jämpti, että tämä pysyy hyvin päässä ilmankin.

Toinen – tai oikeastaan ensimmäinen – on vähän väljempi. Päällinen on joustocollegea ja sisällä on merinoribbiä. Tässäkin on tuulisuojat korvilla. Merinovilla oli sen verran venyväistä, että se kääntyi reunalta ulos, joten tikkasin sen tasaisesti näkyviin. Tää on söpö 🙂 Kuvissa Eino koittaa kuikuilla valokuvaajaäidin ohi Pikku Kakkosta!

Silmärähmäkin jäi näemmä putsaamatta. Kuukauden päästä meillä on puhelinaika silmälääkärille. Jospa vihdoin saataisiin tuo vaiva hoidettua.

Sain tuossa eräänä päivänä valokuvausta harrastavalta mieheltäni pikaopastuksen salaman käyttöön. Nyt saan otettua ihan kelpoja kuvia sisälläkin 🙂 Nämä on otettu epäsuoralla salamalla hämärässä olohuoneessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *