Tähtipaita

Tähtipaita

Päätin vielä kerran tehdä itse lahjan kummipojalleni. Tämä taitaakin nyt olla viimeinen kerta. Isoille pojille on vaan todella vaikea tehdä mitään itse – ainakaan sellaista, mikä miellyttäisi myös saajaa. Itse olen tähän varsin tyytyväinen. Saan lopusta kankaasta luultavasti paidan vielä jommallekummalle omista pojistani. Koitin olla tätä leikatessani mahdollisimman taloudellinen, jotta kangas riittäisi vielä 110-kokoiseen paitaan. Tämä on siis kokoa 134-140 ja tehty ekaluokkalaiselle. Malli on Ottobren Green Star -hupparista (4/2014). Tein tähän erilaisen ”hupun” eli korkean kauluksen kiristysnyörillä sekä taskut. Pääntietä avarsin vähän, jotta paita menisi helposti päälle ilman alkuperäisessä mallissa ollutta nappi/neppilistaa. Kangas on Selian tähtijoustocollegea ja neonväristä jerseytä. Resori on Majapuun tummin harmaa. Nyöri ja stoppari ovat Jätti-Rätistä.

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *