Vaatetta 3-vuotiaalle

Vaatetta 3-vuotiaalle

Miten teillä 3-vuotias poseeraa? Meillä on ihan vähän show-meininkiä havaittavissa…

Kaikessa tohinassa unohtui ottaa pitkähihainen pois ja kuvata alta pilkistävä Siiri ja Myyry -t-paita. No eipä siinä mitään ihmeellistä ollutkaan! Timanttipaidasta tuli vähän pitkä, mutta eipähän jää selkä kylmäksi! Siihen kului huimat 80 cm kangasta, sillä leikkasin ja ompelin sen ensin itselleni. En kuitenkaan tykännyt lopputuloksesta, joten purin sen ja leikkelin palat uudestaan Vilhon paidaksi.

Toinen ääripää on Noshin norsuista ja raidoista tehty paita. Sen löysin kangaskaapista keskeneräisenä. Olin ommellut sen viime kesänä. Onneksi se vielä mahtuu päälle!

2 comments

Ihana tuo timanttikangas ja kivasti sopii tuo vetoketjumalli siihen. Norsukangas on tutun näköinen, olenkin ommellut turkoosi-valkoisesta pojallemme paidan. Meidän kolmevuotiaan kuvissa on yleensä leluja mukana. Parhaiten pysyy rauhassa niiden kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *