Päiväpeitto lastensänkyyn

Päiväpeitto lastensänkyyn

Kankaaton tammikuu ja opiskeluvapaa joululoma ovat innostaneet minua ompelemaan kaiken maailman ikuisuusprojekteja pois. Einolla ei ole vielä ensimmäisen elinvuotensa aikana ollut esimerkiksi lainkaan päiväpeittoa. Nyt se on kuitenkin tarpeen jopa enemmän kuin ennen, sillä ihanainen Hilma-neiti (eli mustavalkoinen karvakasa, joka Einon kielellä on vain mäm) on alkanut röyhkeäksi ja nukkuu kaikissa kielletyissä paikoissa kuten poikien sängyissä, kun silmä välttää.

Tässä siis Ikean mustavalkoisesta puuvillasta ja valkoisesta lakanakankaasta ommeltu päiväpeitto. Se on koottu isoista tilkuista, sillä kangasta oli jäänyt kesän aurinkotuoliprojektista yli L:n muotoinen pala. Se kuitenkin riitti tähän hienosti, eikä kangasta edes jäänyt yhtään yli!

P.S. Huomasittekos uuden ”logoni” tuolla ylhäällä? 🙂

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *