Pikkuautot järjestykseen!

Pikkuautot järjestykseen!

Olin jo jonkin aikaa miettinyt säilytysratkaisua pikkuautoille. Tähän asti ne olivat olleet Lego-laatikossa, ja osasta oli jo irtoillut maalia. Haluaisin autojen säilyvän yhtä siisteinä kuin omat vanhat autoni, joita säilytettiin aikoinaan puisessa lokerikossa. Osa autoista onkin noita vanhoja autoja, ikää on yli 25 vuotta, eikä osasta ole irronnut yhtään maalia tähän mennessä – ja niillä on leikitty paljon.

Silmiini sattui joulun alla Kodin Ykkösessä tämä Annon ”sirkuskangas”. Se onkin kuin tehty lastenhuoneen muuhun sisustukseen. Automakkarassa – kuten tämä jo nimettiin – on molemmin puolin samalla kankaalla päällystetty paksuhko vanulevy, johon on sitten ommeltu pieniä pusseja pikkuautoja varten. Yläreunaan on ommeltu myös kuja tangolle, jos tämän haluaa ripustaa seinälle roikkumaan. Lisäksi tässä on ristikkäiset tarranauhat, joiden avulla lokerikon saa rullattua makkaralle. Autot pysyvät rullattuina hyvin matkassa mukana ja 3-vuotias saa hyvin kannettua autorullan huoneesta toiseen – Se, onko tämmä hyvä vai huono asia, on jokaisen oma päätös.

Haluaisitteko ohjeen tällaiseen? Mitat ovat vielä toistaiseksi tuoreessa muistissa 🙂 

Ja loppuun vielä mainos Raision lastenvaatekurssista! Nyt hop hop ilmoittautumaan! Tarjolla ompeluaikaa ilman lapsia maanantai-iltaisin!

12 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *