Lankakoria mekkona

Lankakoria mekkona

Himoitsin tätä kangasta pitkään. Lopulta en uskaltanut enää odottaa, vaikka talous ei olisi oikeasti joustanut tämän hankintaa. Alkujaan tarkoitukseni oli hankkia tämä Turun kädentaitomessuilta, mutta kuulin, ettei Ikasyrilla ollut tätä kuin on suurimmillaan 1,5 metrin palana mukana. Tein siis pikaisesti

Suunnittelin tämän iloisen keväisen mekon jo joskus talvella. Kaavana käytin Ottobren Friday Evening -kaavaa koossa 38. Helma on pidennetty ja levennetty, rintojen kohdalta kavensin todella reilusti (sillä en oikeasti ole enää lähelläkään kokoa 38…), tein taskut ja kauluksen ja lisäsin lopuksi vielä pienen framilonrypytyksen, sillä tämä oli melko muodoton säkki päälläni. Resori valikoitui vetoketjun mukaan. En enää lähtenyt etsimään uutta vetoketjua, vaan käytin kaapista löytynyttä (Jätti-Rätin laarista).

Kauluksesta olen älyttömän ylpeä. Se onnistui juuri niin, kuin olin suunnitellutkin. Kaikki saumat ovat piilossa, kauluksen puolikkaat menevät ristiin ja se on muutettavissa kapeammaksi pystykaulukseksi vetoketjun avulla. Alla kuva sisäpuolelta:

Tämä taisi päästä suoraan ykkössuosikiksi! Olen rakastunut! Kiitos Ikasyr ja Tuokio tästä kuosista!

6 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *