Pieni merirosvo!

Pieni merirosvo!

Pienimuotoisen ompelukilpailun kolmantena päivänä eli tänään tein Einolle kesäsetin. Idea tuli suoraan viikonlopulla myymästäni Miikkarin kesähaalarista, jossa oli pääkallo takapuolessa. Kilpailun puolesta tästä löytyy poimutus taskujen sivusaumoista, resoria kanteista ja taskut. Koko on tarkoituksella reilu, jotta se menisi varmasti vielä kesällä. Housuista tuli yllättävänkin pitkät, mutta toisaalta tässä ne roikkuvat aika alhaalla. Paita on leveydestä kokoa 86, mutta pidensin helmaa joitain senttejä. Raitakangas on Jätti-Rätin laarista, pääkallot tilkkulaatikosta. Kaavat jotain kansioista löytyneitä 🙂

Voi sentään, mikä ihana poseeraaja tästä pojasta onkaan tullut Kumpa tuo isompikin suostuisi vielä söpöilemään kuvissa! Kun sanon, että otetaan vähän kuvia, Eino juoksee ”kuvauspaikalle” hokien kui kui!

2 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *