Synttärit ja kooste huhtikuun lopusta

Synttärit ja kooste huhtikuun lopusta

Huhtikuu oli kaiken mahdollisen tekemisen suhteen hirvittävän kiireinen kuukausi. Jotain ompeluksia ehdin kuvata, mutta mitään en ehtinyt enää puolivälin jälkeen blogata. Tässä siis kooste huhtikuun lopusta.

Ensin Einon perusvaatetta: pari bodya ja collegehousut. Housut liittyvät ompeluryhmän Jussi-haasteeseen, jossa ompelukseen piti joka päivä lisätä uusi yksityiskohta. Tässä yksityiskohtia on jo neljä: resori, rypytys, reikä ja tasku. Kaksi ensimmäistä osaa jäi kuvaamatta. Ensimmäisenä tein ruskeat joustofroteehousut ja toisena pipon.

Sitten vihreät. Vaaleanpunaisesta tykkäävä pupufani sai t-paidan. Tämä oli erittäin mieluinen 🙂 

Samaan aikaan tein pikkuveljelle tämän ja itselleni vielä Nitorin limellä värjätystä Ikasyrin maxitähdestä paidan, joka jäi myös kuvaamatta….

Ja jottei aika kävisi pitkäksi, olen myös käynyt keittämässä kahvia Nousiaisten MLL:n perhekahvilassa maanantaisin 😉

Rakas Vilhoni täytti tässä kuussa 4 vuotta. Synttäreiltä ei muistettu juuri ottaa kuvia, mutta tällaisen paidan tein hänelle. Hän sai itse valita kankaan, ja iloisten värien ystävänä valinta oli Marimekon alekorista löytynyt puuvilla. Myös tämä on yksi Jussi-haasteen ompeluksista. Tässä on tasku, reikä, rypytys, nauha ja resori.

Synttäreille tein kaksi kakkua, joiden molempien päälle askartelin sokerimassasta keltaisen kaivurin.

Tässä vielä toiseksi viimeinen Jussi, jossa uusi lisäys oli setti, josta molemmista osista löytyy kaikki yksityiskohdat.

Ja lopuksi muistutuksena itselle: SILITÄ vaatteet aina ennen kuvausta! Opiskelut alkavat helpottaa vähitellen. Yksi essee pitää kirjoittaa tällä viikolla loppuun ja toukokuun lopussa on yksi tentti. Opiskeluja enemmän viime viikkoina ompelua on häirinnyt puutarha, joka on työllistänyt minua kaiken vapaa-aikani. Kuvia siitäkin projektista jossain kohtaa 🙂

1 comments

Ihanan värikästä! Jussi-haastetta on ollut kyllä mielenkiintoista seurata. Hienot ompelukset on sinultakin syntynyt. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *