Olkalaukku neljävuotiaalle

Olkalaukku neljävuotiaalle

Olen tässä  viime aikoina ommellut paljon laukkuja, ja niitä on nyt muutama myynnissäkin Facebook-sivun puolella. Tämä on kuitenkin laukku, jonka Vilho (4v) tilasi minulta tänä aamuna. Hän sanoi haluavansa vähän vanhaa laukkuaan isomman laukun, ja sen parasta ennen -päivä on tänään, sillä hänellä on huomenna suuri kesämuskari, jota varten hän tarvitsee isomman laukun. Vilho pitää meille täällä kotona siis lähes päivittäin muskareita, kiitos Turun seudun musiikkiopiston innostavien muskarituntien!

En siis hankkinut Vilhon laukkua varten mitään uutta. Mikki-neuloksen sain joskus siskoltani. Neuloksessa on kaunis satiinisenhohtava pinta, mutta se on kammottavan liestyvää, eikä tämä luultavasti tule kestämään siistinä kovin pitkään. Vuori on samaa kuin Einon ulkoiluhousuissa ja nauha on jostain. Siinä oli toisessa päässä joku muovilenksu ja toisessa päässä tarranauha, joten se on kierrätetty jostain. Keräilen aina tällaisia tarvikkeita, kun niitä osuu eteen. Hihna on lyhyempi kuin vanhassa laukussa, sillä vanhan laukun hihna oli aina solmussa ja lopulta se katkesi.

Kuvassa näkyy myös äitini vintiltä löytynyt aarre: Pelle Hermanni -kortti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *