Onkipojalle

Onkipojalle

Kuulin tässä päivänä jonain, että Suomalaisessa kirjakaupassa on ollut myytävänä Pentelin kangasliituja. Siispä suuntasin Suomalaiseen, kun kävimme viimeksi kauppakeskuksessa. Sieltä löytyikin paketti liituja.

Eilen illalla luin Vilholle iltasaduksi Pupu Tupunaa, jossa sorsan jalkaan oli kiertynyt siima. Yhtäkkiä mieleen tuli tällainen kuosi. Mielikuvassani tämä oli harmaalla pohjalla, mutta koska minulla on tällä hetkellä kovin vähän yksivärisiä kankaita, kuvio päätyi mintunvihreälle collegelle – eikä muuten ole hullumpi tämäkään! Vahaliidun väri on niin paljon kauniimpi kuin tussin! Näillä voisi piirrellä enemmäkin, jos vain kestävät pesua.

Olen oikeastaan aivan rakastunut tähän! Vetoketju olisi voinut olla joko punainen tai valkoinen, mutta kumpaakaan ei sattunut kotoa löytymään. Ei tuo harmaakaan nyt ihan hullu ole. Oli muuten aika kätevää, kun sai ilman suurempaa säätöä kuviot kohdistettua!

9 comments

Ekaa kertaa kurkkimassa blogissasi. Tosi kaunis! Pitääpä laittaa nuo liidut hankintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *