Brum brum, sanoo auto matolla!

Brum brum, sanoo auto matolla!

En edes muista, koska aloitin tämän automattoprojektin. Se jämähti alkutekijöihinsä ja hautautui kangaslaatikkoon. Tässä joitan päiviä sitten löysin sen ja päätin ommella sen valmiiksi. Matto on ommeltu (taas kerran) jämäkankaista. Ruskeaa puuvillaa oli suunnilleen tuon verran, sininen pilkkupuuvilla kului kokonaan, eikä raitakangastakaan paljoa jäänyt. Talot, puut sun muut olen leikellyt Majapuun Autokorjaamo-puuvillasta, josta ompelin joskus Vilholle kauluspaidan ja Einolle sitterinpäällisen. Kangasta on vieläkin jäljellä iso pala! Tämä on koottu periaattena mennä sieltä, missä aita on matalin. Ei kikkailuja, eikä ihmeellisyyksiä. Pari siltaa tein joen yli. Pohjana on paksu markiisi (90-luvulta) ja kankaiden välissä on vanulevyä, jota jäi yli sohvan verhoilusta. Kooltaan tämä mätsää yhteen aiemmin tekemäni autorullan kanssa, joten nämä voi rullata vaikka sisäkkäin, mikä onkin aika kätevää. Tämä tuntuu kelpaavan mainiosti poikien leikkeihin, vaikka onkin kooltaan pienehkö.

2 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *