Hiljaiseloa

Hiljaiseloa

Olen yrittänyt saada tätäkin päivitystä blogiin jo monta viikkoa. Tässä se nyt on. Muistaakseni kaavana on Ottobren Papana vähän pidennettynä koossa 92. Sen lisäksi, että minä en ehdi sen enempää ommella, kuvata kuin blogatakaan, eivät lapsetkaan enää halua valokuviin. Ota tässä nyt sitten jotain kuvia näistä!

Uudelle vuodelle minulla on vain yksi toivomus: vähemmän kiirettä ja stressiä, kiitos! Se tosin tuskin tulee toteutumaan, sillä graduaineiston käsittelyssä tulee kulumaan loputtomasti tunteja, ja keväälle on muitakin opintoja, töiden lisäksi. Hiljaisuutta on siis luultavasti tiedossa vielä kevätkaudellakin.

Pikkuisen pikkuveljenkin kasvu oli notkahtanut 2-vuotisneuvolassa, ja päädyimme lopulta allergialääkärikäynnille. Jo ennen lääkärikäyntiä terveydenhoitaja ehdotti ksylitolin pois jättämistä. Eino onkin nyt ollut reilut pari viikkoa ilman keinotekoisia makeutusaineita ja kas kummaa! Vatsa toimii normaalisti ensimmäistä kertaa koko hänen elämässään! Mystinen allergisoija maidon ohella olikin ksylitoli.

3 comments

Meidänkin ruoka-aineallergiselle oli ksylitoli ongelmana. Ilmeisesti johtuen ainakin osittain koivun siitepölyallergiasta

Tuo on niin mystistä. En olisi tullut ajattelleeksikaan että ksylitolikin voisi olla allergisoivaa! MEillä on pojalla selittämättömiä vatsavaivoja ollut aina ja kyllä kuluu muumipastillia, purkkaa ja muita ksylitolituotteita. Voisin kans kokeilla josko sillä poisjättämisellä olisi vaikutusta 🙂

Onpa tosi hienoa, että syy selvisi! Meillä poika ei voi kanssa käyttää ksylitolia, varsinkin purukumi aiheuttaa kamalat vatsakivut. Varmasti kerryttää kaiken lisäksi ilmaa mahaan. Paita on suloinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *