Hiirenharmaat villasukat

Hiirenharmaat villasukat

Näiden piti olla pikainen välityö, mutta varren kuvio olikin yllättävän työläs, sillä sitä neuloessa piti koko ajan seurata ohjetta. En missään vaiheessa oppinut kuviota täysin ulkoa. Keskellä olevat raidat opin kyllä tekemään ulkomuistista, mutta toisen reunan nypyt menivät aina väärille kierroksille. Tajusin toisen sukan puolivälissä, että olin lukenut ohjeen huolimattomasti, eikä nypystä tullutkaan nyppyä vaan ainoastaan epämääräinen möykky. Noh, samapa tuo, näyttää pinta silti erilaiselta aaltokuvioiden eri puolilla.

Ohje oli minusta vähän epämääräinen, ja tein kantapään eri kohtaan kuin ohjeessa neuvottiin. Tein myös varsien kuvioista peilikuvat, vaikka ohjeessa ei minusta niin neuvottu. Nypyt  – tai möykyt – ovat nyt siis kummallakin puolella aina pohkeen puolella. Varsi on aivan suora, joten kovinkaan tukeville pohkeille malli ei varmasti sovi. Minulla nämä pysyvät hyvin ylhäällä, jos sukat eivät ole paljaissa säärissä.

Ohje: Suuri Käsityö 10/2016
Lanka: 7 veljestä, tumman harmaa
Puikot: 3,5 mm sukkapuikot
Koko: 38/39

1 comments

Hei. Hienot sukat mutta niistä tuli mieleen kun hiljattain loskakelin aikaan sujautin omat uudet villurit hai-kumppareihin että kirjoititko joskus sinäkin liukastelleesi ko. saappailla ? Omat saappaani olivat ihan kirotun liukkaat märässä moskassa. Voiskohan niille (suutari ?) tehdä mitään..liekö kellään kokemusta. Turhan äkkiä vaan mielestäni kulahtivat tuollaisiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *