Housut pienelle breikkarille

Housut pienelle breikkarille

Vilho aloitti breakdancen syksyllä, ja huomenna on edessä ensimmäinen esiintyminen! Esiintymisasun pitää olla mustavalkoinen niin, että housut ovat mustat ja paita valkoinen. Vilholla ei kuitenkaan ollut sopivia mustia housuja, joten päätin ommella hänelle breikkihousut.

Tämän syksyn aikana housujen polvet ovat olleet kovilla, kun lattialla on tehty polvislideja enemmän kuin paljon. On ollut ihan huikeaa seurata Vilhon kehitystä ja ennen kaikki valtavaa innostusta tanssimiseen. Hän on kokeillut liikkaria, temppukoulua ja jalkapalloa, mutta mikään liikunta ei ole herättänyt tällaista innostusta!

Tässä meidän pienellä breikkarilla on siis päällään esiintymisasunsa. Paita on kooltaan vähän pieni kauluspaita (PoPin 110/116), josta käärin hihat lyhyiksi, jalassa on serkun vanhat Vansit ja housut ovat nyt ihan uudet. Housujen pohjana on Ottobren Mock Denim koossa 128. Muokkasin näihin kuitenkin sivusauman, ylikokoiset takataskut ja polvipaikat. Näitä on myös kavennettu kauttaaltaan, eniten ylhäältä. Kankaana on Majapuun harjattu puuvillajoustocollege, Noshin ylläripussista tullut musta resori, kaapista löytynyt neonvihreä trikoo ja musta urheilukangas.

Isoissa takataskuissa on koristeena neonvihreästä trikoosta tehty tere ja tuollaista jotain urheiluverkkokangasta. Taskut ovat tarkoituksella vähän alhaalla.

Taskunsuihin ompelin myös tereet ja vyötäröresorin tikkasin neonvihreällä. Vaihdan stopparit vielä yhdeksi, kunhan saan jostain ostettua sopivankokoisen kahden nauhan stopparin. Tähän hätään en ehtinyt kaupoille. Nyörin päät poltin, jotta ne pysyisivät siisteinä.

Polvissa on kaksinkertainen collegekangas, jonka päällä on vielä reikäkangas. Ajattelin, että tuo paitsi näyttää hyvältä myös suojaa vähän puuvillaa, kun nämä jalassa pyöritään pisin lattioita. Tein myös lahjeresorin reunaan koristetikkauksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *