Pause!

Pause!

Ostin tämän kankaan Käpysen joulunjälkeisestä alesta, ja kuosi on enemmän kuin täydellinen Vilholle. Musiikkijutut ovat olleet entistäkin kovempi juttu joulun jälkeen, sillä Vilho sai omat stereot joululahjaksi. Musiikki soi meillä siis nykyään lähes lakkaamatta. Kuosin kuvion lisäksi väri on täysi kymppi punaista rakastavalle pojalle. Kaikki punaiset vaatteet nimittäin kiertävät tällä hetkellä pesusta suoraan käyttöön. Osa ei ehdi edes kaappiin asti!

Eräässä ompeluryhmässä oli viikko sitten pikahaaste, jossa piti ottaa kuva omista ompelutarvikkeista. Nappasin kuvan ja sain haasteeksi käyttää tarvikekuvassa näkyvää U-leimasinta ompeluksessa. Tämä paita oli jo suunnitelmissa muutenkin, ja U-kirjain sopi tähän kuin nenä päähän.

Kevään ompelukurssien peruunnuttua päätin järjestää oman paikkakuntani MLL:n nimissä Äitien käsityökerhon, joka kokoontuu nyt kerran kuussa lauantaina viideksi tunniksi palvelutalon tiloissa. Ompelinkin tämän paidan ensimmäisessa käsityökerhossamme. En viitsinyt raahata koko konearsenaaliani mukaan, joten otin mukaan vain yhdistelmä- ja ompelukoneeni. Ompelin paidan taskun kiinnitystä lukuun ottamatta kokonaan yhdistelmäkoneellani. Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun sain yhdistelmäkoneeni ompelemaan sekä kaunista saumuri- että peitetikkisaumaa. Saumurisauma on napakka eikä peitetikkiompeleessa ole yhtään hyppytikkejä. Olihan se kyllä jo aikakin, sillä olen omistanut koneen viisi vuotta.

Tässä vielä tyytyväisen harvahampaan sovituskuva. Itse asiassa tämän kuvan ottamisen jälkeen Vilholta on pudonnut vielä yksi hammas alhaalta. Se taisi peräti pudota sinä päivänä, jona tämä kuva otettiin. Koko on reilu, 128, muttei minusta kuitenkaan liian iso.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *