Ihan itse ommellut rintaliivit

Ihan itse ommellut rintaliivit

Tämä onkin yksi sellainen ompelus, jota en ollut aiemmin tehnyt. Olin kyllä suunnitellut ja miettinyt asiaa usein, mutta se oli kuitenkin aina jäänyt. Kun Saumanvara-ryhmässä käynnistettiin MakeBran ja Saumanvaran yhteinen Sewmibrari, eli rintaliivien ompeluhaaste virtuaaliohjauksella, päätin tarttua haasteeseen.

Lopputulos on jopa erittäin hyvä. Liivit istuvat hyvin ja ovat suunnilleen oikean kokoiset, mutta ympärysmitta on auttamatta liian suuri. En huomioinut hakasten leveyttä ympärysmittaa ottaessani, joten liivit jäivät selvästi väljiksi. Lisäksi ympärykseni rintojen alta on juuri ja juuri 75 cm, joten koko 75B on oletusarvoisesti todennäköisemmin iso kuin pieni. Näitä pitäisi siis vähän vielä muokata, mutta en ole uskaltanut vielä lähteä purkamaan hakasia. Seuraavista teen kuitenkin selvästi pienemmät ympäryksestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *