Ihana uhana

Ihana uhana
Pitkään jatkuneet helteet innoittivat minut lopulta ompelemaan uuden kesämekon. Heinäkuun lopulla teinkin melko ex tempore Suuri Käsityö -lehden Uhana-kaavalla mekon ohuesta farkusta. En ensin ollut varma, oliko malli ihan sopiva minulle vai ei, mutta käytössä totesin sen oikein kivaksi. 

Elokuun alussa, eli viime viikolla, lähdimme parin päivän lomareissulle Helsinkiin. Edellisenä iltana tajusin, ettei minulla ole kivaa vaatetta sinne. Farkkuhame tuntui vähän raskaalta, enkä halunnut laittaa päälleni kukkamekkoa. Vaatteen täytyi olla kevyt, väljä, mukava ja monikäyttöinen. Päätin ommella itselleni uuden Uhana-mekon. Tällä kertaa kankaaksi valikoitui Marimekon verhon jämä. Olen aiemmin leikellyt tästä kerhotossujen vuoreja ja ties mitä kaikkea. Pala riitti kuitenkin juuri ja juuri tähän mekkoon (ilman taskuja). Kuminauharypytys näytti tässä jostain syystä rumalta, joten korvasin sen vyöllä, joka on kolminkertainen musta trikookuteenpätkä! Kaiken lisäksi punaiset kangaskenkäni ja aiemmin ompelemani laukku sopivat tähän paremmin kuin hyvin.

Olimme aikatauluttaneet matkamme melko täyteen. Oli sukulaisvierailua, Korkeasaari- ja Sea life -kierrosta, kaupungilla kahvittelua ja tietysti Kuusi Collective! Kuusesta mukaan tarttui Hellinin ihanaa pellavaa ja miehen itselleen valitsema Paapiin trikoo. Niistä lisää sitten myöhemmin, kun ne ovat päässeet paininjalan alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *