Neuletakki syysiltojen iloksi

Neuletakki syysiltojen iloksi
Löysin Citymarketin alelaarista Novitan Varpu-lankaa. Ostin punasävyistä lankaa pari kerää eli 400 g. Netistä kyseisestä langasta ei löytynyt mitään tietoa, joten täytyi sitten tyytyä selaamaan neulelehtiä sopivan mallin toivossa. Suht samalla juoksevuudella ja puikkokoolla löytyikin ohje 1/2010 Modasta, ja pääsin aloittamaan neulomisen.
Itse asiassa neulon tuota nyt yhden koon suuremmilla puikoilla kuin mitä vyötteessä neuvottiin, mutta se ei haitanne tällaisessa kevyessä liehuvaattessa 🙂 Neuletakista on tulossa väljä A-mallinen, joka kiinnitetään yhdellä isolla napilla edestä. Aika reippaasti tuo tuntuu nyt etenevän, kun alkuun pääsi.

Neulominen onkin tällä hetkellä yksi niistä harvoista asioista, joita jaksaa tehdä. Päällä on nimittäin taas valtaisa räkätauti. Lämpö menee ylös alas ja koko ajan väsyttää. Tuntuu, ettei päässä liiku muu kuin räkä ja sekin huonosti.

Omaksi puolustukseksi täytyy vielä mainita, että kuvan syväys on huonolla läppärillä ja kuumeisena tehty. Täytyy ehkä korjata se myöhemmin, kun itseäkin hävettää..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *