Kuuden euron bolero

Kuuden euron bolero

Sain vihdoin valmiiksi jo aikaisin kesällä aloittamani boleron. Into ehti lopahtaa monta kertaa, mutta kyllähän se lopulta valmistui. Boleron hihoissa ja helmassa on pieniä hopeahelmiä lankaan pujotettuina ja muut osat ovat pitsineuletta. Reunat on huoliteltu virkkaamalla.

Napin piti ensin olla vaalea, mutta valitsemani nappi olikin lopulta liian pieni, joten kaivoin kätköistä tuollaisen valtavan mustan möllykän. Ajattelin kyllä vaihtaa sen jossain vaiheessa helmenharmaaseen nappiin. Suurin syy napin vaihtamiseen on ehkä kuitenkin se, että näitä isoja mustia perintönappeja minulta löytyy kokonaiset kolme kappaletta, ja ajattelin käyttää ne jonain päivänä vaikkapa bleiseriin.

Bolero on neulottu Novitan Rose-langasta ja sitä kului 3 kerää. Kovin hinnakasta tuosta ei siis tullut, sillä yhden kerän hinta oli Tarjoustalossa 2 €. Sen puoleen sillä ei kai ole väliä, että en erityisesti pidä boleroista 😀

Nyt työn alla onkin jo seuraava työ. Vuorossa on puuvillalangasta neulottu tunika. Siitä piti tulla kesäpaita jo täksi – vai onko se jo viime – kesäksi, mutta tuhtasin niin pitkään tuon boleron kanssa, että muut käsityöt jäivät jonoon. Lisää päättömiä kuvia luvassa siis myöhemmin 🙂

1 comments

oih.. kyl se silti hieno! Tulee eräs bussimatka mieleen, ja se suuri järkytys et ne helmet oli tosiaan pujotettu etukäteen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *