Nalletakki ja velourhaalarit

Nalletakki ja velourhaalarit

Eksyin kirjastoon tuossa toissapäivänä. Mukaan tarttuikin sitten pari Ottobre kids -lehteä, joissa oli sieviä lastenvaatemalleja 🙂 Eilen minun piti sitten lähteä Turkuun ja Eurokankaaseen katselemaan potentiaalisia kankaita vaatteisiin. No eihän siellä mitään ollut. Ja ne vähät mitä oli maksoi mansikoita. Koska olen viime aikoina keskittänyt kangasostokseni lähinnä Jättirättiin, meinasi ostokset jäädä Eurokankaan kassalle, kun kuulin loppusumman.. Ostin sieltä kuitenkin vähän ruskeaa trikoota ja oranssia vakosamettia.

Ruskea trikoo päätyi vaaleansinisen fleecetakin vuoriksi. Ihastuttavat nallenapit löytyivät pikkuisesta kangaskaupasta Yliopistonkadulta. Alkuperäisessä mallissa aplikoituna kuviona oli aave, mutta nallenappien innostamana tein tähän nallen rinnukseenkin. Sydän ei ihan osunut keskelle nallen mahaa, mutta sillä nyt ei ole juuri merkitystä 🙂

Eurokangas-fiaskon jälkeen kaivoin kangasvarastoni esille. Sieltä löytyikin monenlaista kivaa kangasta. Yksi löydöistä oli tummanruskea velour, joka muistaakseni on mummin (siis mun mummini) peruja. Pala on ollut niin pieni, ettei siitä ole riittänyt mihinkään omaan vaatteeseen, joten se on pyörinyt tuolla kangaslaatikoissani jo viitisen vuotta. Kyllä mummi varmasti olisi mielissään siitä, että kangas on nyt päätynyt lapsenlapsenlapsen haalareiksi 🙂 Tosin siitä riittää kyllä vielä vaikka toisiin tai kolmaansiinkin tuon kokoisiin pöksyihin tai paitaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *