Vakosamettia!

Vakosamettia!

Tämä iloisen oranssi kevyt kevät-kesähaalari valmistui jatkona siniselle fleecetakille. Kaavatkin ovat osittain samat. Päällyskankaana haalarissa on siis oranssi vakosametti ja vuorikankaana punainen melko paksu ja jämäkkä trikoo. Molempia kankaita jäi jonkin verran yli. En tiedä miten nuo Ottobren ohjeiden kangasmitoitukset on tehty, mutta ainakin minulle melkein puolet vähemmän kangasta olisi riittänyt. Toisaalta, nyt ainakin tuosta punaisesta ökkömönkiäiskankaasta saa vielä ommeltua pikkuisen bodynkin.


Haalarissa on sievät kukkanapit, samettinauhakoriste taskussa ja nepparit haarasaumassa. Puvun saa siis avattua vaipan vaihtoa varten myös alakautta.


Pukuun kuuluisi vielä ”tuttinauhalintu”. Ajattelin kyllä tehdä senkin vielä jossain vaiheessa, mutta nyt tärkeämmät projektit saavat mennä sen edelle. Haalarin rintamukseen tulee siis kiinni pieni vanutäytteinen lintu, johon saa vaikkapa tutin kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *