Oravamekko

Oravamekko

Metsolan oravakankaasta syntyi ensimmäisenä MINULLE liivihame/tunika. Kaavat mekkoon nappasin 10/2011 Suuri Käsityö -lehdestä (liehukemekko). Liehukkeita tästä saa hakemalla hakea – eikä siltikään löydä – mutta mekon malli oli juuri oikeanlainen. Tämä käy siis talvella farkkujen kanssa ja kesällä ihan yksikseen. Ohjeesta poiketen laitoin vetoketjun eteen, sillä nyt tuo mekko sopii myös imetysvaatteeksi 🙂

Kangas on ihanaa pehmeää joustofroteeta, ja sitä jäi jäljelle niin paljon, että Vilho saa tästä vielä jossain vaiheessa haalarin (autohaalarin kaavoilla). Tämän aamun suurin ilo kuitenkin oli se, että sain saumurini peitetikin pelittämään! Jee! Nyt voin vain ihmetellä, että miten sen tajuamiseen, että käyttää väärää langoitusreittiä, voi kulua kuukausitolkulla aikaa… Tänään luin ohjekirjan läpi oikein ajatuksella, langoitin koneen ja kas! Saumuri ompelee peitetikkiä kuin unelma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *