Yksi lastenhuone, kiitos!

Yksi lastenhuone, kiitos!

Löysin ihanan kankaan (Jätti-Rätistä), ja yhtäkkiä tuli valtava tarve lastenhuoneelle. Ensimmäinen askel kohti ihanaa leikkihuonetta ovat uudet verhot! Epäilen kyllä, että nämä verhot jäävät toistaiseksi ainoaksi lastenhuoneen ominaisuudeksi kyseisessä huoneessa.

Otin mitat vanhasta verhokapasta, tosin sillä erotuksella, että tämä uusi kappa on entistä vähän isompi joka suuntaan. Ompelin verhon kertaalleen valmiiksi, silitin ja ripustin ikkunaan. Sitten tuijotin verhoa ja totesin, että se on pakko vielä ottaa alas ja korjata. Pohdiskelin verhoa koko illan, ja lopulta kymmenen jälkeen otin verhon pois ikkunasta, purin sen ja ompelin uusiksi. Nyt lopputulos on enemmän sellainen kuin halusin sen olevan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *