Pikkuiset kirjoneulelapaset pikkuiselle

Pikkuiset kirjoneulelapaset pikkuiselle

Aiemmin tekemäni villatakki, kauluri ja pipo saivat settiin sopivat lapaset seurakseen. Olin vitkutellut näiden neulomista, sillä jostain syystä ajattelin, että vauvan lapasten neulominen olisi jotenkin työlästä. Ja mitä vielä! Nämä valmistuivat parissa illassa tv:n äärellä. Mallina minulla oli äitini neulomat lapaset, joista otin summittaiset silmukkamäärät.

Ensimmäisen lapasen peukalo tuli suoraan sivulle. Tuijottelin valmista lapasta hetken, vertasin sitä malliin ja ihmettelin, kun ne eivät näyttäneet yhtään samanlaisilta. Sitten tajusin tuon peukalojutun. En jaksanut purkaa lapasta joustinneuleeseen asti, joten siirsin vain kärkikavennuksia kaksi silmukkaa sivulle. Kierrossauma näkyy siis vasemmanpuoleisessa lapasessa kämmenselän puolella.

Joka tapauksessa näistä tuli hienoimmat neulomani kirjoneulelapaset! Punaista ja vaaleansinistä lankaa jäi vielä pikkuruiset nyytit jäljelle, mutta epäilenpä, ettei niistä saa enää mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *