Onnellisia norsuja

Onnellisia norsuja

Ompelin tänään pikapikaa pienen norsupaidan Vilholle. Kankaat olivat olleet leikattuina jo jonkin aikaa, mutta aikaa ompelulle ei ollut ollut – kenties kauniiden säiden ansiosta. Sadepäivän iloksi sain vihdoin ajeltua tämänkin kasaan.

Viime ompelut kariutuivat saumurin neulan katkeamiseen. Eilen kliksuttelin kuitenkin netistä parilla kympillä uusia merkkineuloja koneeseen ja uskalsin jatkaa ompeluksiani. Auts, miten kallista kaikki onkaan!

En enää edes muista, mistä ostin tämän kankaan. Samassa paketissa kotiutui kuitenkin myös sävy sävyyn sopivaa turkoosia vakosamettia, joka tosin odottaa vielä leikkauspöydällä.Tälle on tarkoitus tehdä kaveriksi yksinkertaset housut, ilman mitään henkseleitä tms.

Yllätyin siitä, miten paljon enemmän kangasta kului raglanhihaiseen paitaan normaaliin verrattuna. Tätä ei nimittäin juuri jäänyt ylimääräistä. Ehkä siitä jotain pientä vielä tekee, vaikkapa pipon.. Viimeisimmät neppariostokset osuivat siinä mielessä nappiin, että nämä ovat edellisiä pienempiä, 10-millisiä. Ai niin, ja kaavat ovat yllättäen taas Ottobresta (4/2010) ja koko on 86.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *