Pitsihuivi 30-vuotiaalle

Pitsihuivi 30-vuotiaalle

Tässäpä tämä melkein tilaustyönä tehty synttärilahja. Sain epämuodollisen tilauksen virkatusta hartiahuivista jo vuosi sitten, mutta homma jäi pelkän puheen tasolle. Nyt, kaverin 30-vuotissyntymäpäivän lähestyessä, muistin tuon pitsihuivikeskustelun.

Selasin ensin kaikki mallilehdet läpi etsien nopeaa, helppoa ja kivannäköistä mallia, mutta tuloksetta. Facebookin Neulonta-ryhmästä sain kuitenkin vinkkiä Ravelry-sivustosta, josta tämä malli lopulta löytyi. Kierroksia huivissa on aika paljon enemmän kuin ohjeen mukaan pitäisi, sillä huivi meinasi jäädä aivan liian pieneksi. Aika hieno siitä kaikessa yksinkertaisuudessaan kuitenkin tuli, ja saaja oli valtavan iloinen lahjastaan.

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *