Pikkuhousut pienelle

Pikkuhousut pienelle

Oi, mitkä söpöt pikkuhousut onnistuinkaan tekemään! Olen turhautuneena kierrellyt kauppoja etsien riittävän pieniä pikkuhousuja. Tytöille pieniä housuja olisi kyllä tarjolla, mutta poikien 90-senttiset pikkuhousut ovat armottoman suuria. Ilmeisesti näin pienipyllyisen pojan pitäisi vielä kulkea kaiket päivät vaipoissa..

Mallina näihin oli vanhat hyviksi havaitut pikkuhousut. Lahkeensuut – vai mitkä jalanreiät nuo nyt ovatkaan – ovat napakankokoiset ja pienet vahingot pysyvät housuissa. Löysissä boksereissa on se huono, että sekä pienet että isommatkin vahingot valuvat suoraan jalkaa myöten lattialle. Näissä on myös kaksinkertainen haaraosa, joten pikkulirut eivät välttämättä kastele heti koko vaatekertaa.

Vähän turhan korkeat näistä tuli, sillä näiden alle ei ole tarkoitus laittaa vaippaa. Mataloitan kaavoja todennäköisesti hiukan, jonka jälkeen alkaakin sarjatuotanto 🙂 Kangaslaatikoissani lojuu valtavasti pieniä kankaanpaloja, joille ei juuri tämän järkevämpää käyttöä ole. Sitä paitsi näiden teko ei montaa hetkeä vienyt. Tosin kuten näkyy, saumuri teki taas vähän hyppytikkiä, eivätkä langankireydetkään olleet viimeisen päälle oikein säädetyt..

2 comments

Ihanat. Tällaisia en olekaan enää kaupoissa nähnyt (vai olenkohan vaan käynyt väärissä kaupoissa. :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *