Sydänhuppari

Sydänhuppari

Ostin tämän ihanan sydänvelourin joskus viime syksynä, luultavasti Ikasyrilta. Alkujaan siitä piti tulla jotain paljon pienempää, mutta aika kului, ja kangas lojui lähes koskemattomana laatikossa. Kankaasta oli leikattu vain yksi sydän applikaatiota varten sekä etuosa epäonnistuneeseen paitaan. Tässä eräänä iltana aloin käydä läpi college-velourvarastoani ja törmäsin tähän. Pyörittelin Ottobren Panda-hupparin kaavoja 55 senttiä korkealla ja vajaalevyisella kankaanpalalla puoli tuntia, kunnes lopulta sain kankaan riittämään.

Kuten edellisessäkin Pandassa tein tähänkin kaaritaskut. Lisäksi lyhensin – pakon edessä – hihoja ja laitoin niihin pitkähköt resorit. Huppari on kokonaan vuoritettu Jättirätin raitatrikoolla. Taskujen kohdalla sattui pienehkö ajatusvirhe, jota en lähtenyt korjaamaan. Sen seurauksena helman kääntäminen oli kuitenkin mahdotonta, sillä sekä vuori että päällinen oli ommeltu sivusaumasta yhteen saumaan. Koska vetoketjukin oli vähän pitkä, päätin tehdä helmaankin resorin sekä kantata etureunan resorilla.

Kaikesta puljaamisesta huolimatta – tai sen ansiosta – tästä tuli kuitenkin minusta oikein onnistunut. Etukantin alareuna ei ole kaunein mahdollinen eikä vuorin raidoitus täysin kohdistettu, mutta muutoin kaikki meni suunnilleen niin, kuin olin ajatellutkin. Jopa malli oli tällä kertaa yhteistyöhaluinen, ja saimme aikaiseksi näinkin hauskan kuvasarjan:

8 comments

Kiitos 🙂

Mä unohdin ommella tuohon kiinni ihan tuliterän oman kangasmerkin :O
Ei voi olla näin hajamielinen!

Joskus se on vaan hyvä, kun kaikki ei mene niin kuin ajattelee… lopputulos saattaa olla vielä parempi. Tässä luultavasti käynyt juuri niin, on nimittäin tosi ihana! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *