Yksi pieni elefantti marssi näin

Yksi pieni elefantti marssi näin

..vaikka tässä tapauksessa elefantteja on muutama enemmän. Eilen illalla juuri ennen puolta yötä valmistuivat pikkuiset bokserit aikoja sitten Ikasyrilta ostetusta bambuinterlockista. Yläreunan resori on Hannan Kankaan sinapinväristä resoria.

Kankaasta aletaan jo viedä viimeisiä paloja, mutta jotain tällaista pientä siitä saa vielä tehtyä. Samalla tämä on osa Ompeluelämän syyskuun haastetta, eli en ole aiemmin ommellut näillä kaavoilla (OB 6/2010, Pikkumies) mitään. Hauskat näistä tuli, tosin varmaan vähän isot. Olisikohan pitänyt ottaa kuva takapuolesta, kun siellä nuo elefantit marssivat nätisti kohdistettuina 🙂

2 comments

Ihanat fantit,mitähän kokoa nämä ovat ? Pitäisi 104cm värkätä poitsulle ja niihin kaavat löytää….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *