Ikioma linnunratani

Ikioma linnunratani

Sain tällä viikolla postipaketissa palan Linnunrataa Käpysen verkkokaupasta. Rakastuin kuosiin ensisilmäyksellä, ja tunne vain voimistui, kun sain kankaan käsiini. Kangas oli myös siinä suhteessa harvinaislaatuinen, että heti paketin avattuani näin mielessäni tulevan tunikan. Ja tässä se nyt on toteutettuna.

Oranssin Linnunradan kaverina on samassa paketissa kotiutunutta ruskeaa trikoota sekä aiemmin Raision Linnan-Kankaasta ostamaani ruskeaa resoria. Kaavojen pohjana oli aiempien tunikoiden kaavat. Muutin tämän yläosan vain kaarrokkeelliseksi, sillä en halunnut oranssia liian lähelle kasvoja.

Resorin lisäsin helmaan vasta sovitettuani kanttaamatonta paitaa. Jotenkin paita näytti loppuvan kesken ja vartalo-osa oli jotenkin löysän näköinen. Tuo ruskea raita helmassa rytmittää värejä kivasti. Kaavojen hihanpituutta lisäsin likimain 15 cm, sillä halusin gorillankäsilleni varmasti riittävän pitkät hihat. Nekin ovat nyt ihanan pitkät – hihat nimittäin!

Miten voikin kesäloma painaa ihmisen näin ryhdittömäksi! Onneksi ensi viikolla alkavat taas omat tanssitunnit, ja tämä pitkä ruoto on vedettävä taas suoraksi oppilaiden edessä. Hävettävän huonoryhtinen kuva.

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *