Kisumisu

Kisumisu

Metsolan kuosikilpailun innoittamana päätin hiljaisen työpäivän ratoksi harjoitella vähän Illustratorilla piirtämistä. Olin pyöritellyt mielessäni eri eläinhahmoja jo muutaman päivän ja päädyinkin sitten piirtämään kissan, sillä se oli omista vaihtoehdoistani kaikista helpoimmin toteutettavissa.

Tällainen siitä sitten tuli. Alkujaan halusin tehdä jotain ”poikamaista”, mutta minkäs minä itselleni mahdan. Värejä en lähtenyt vielä miettimään, mutta ei tästä taida kovin poikamaista kuvaa millään saada 🙂

Kissoja ei ole kohdennettu toisiinsa mitenkään viimeisen päälle, kunhan läiskin tuohon suht koht kohdakkain.

Mutta mitäs tässä pidempiä löpisemään. Mitäs tykkäätte kisumisuista?

4 comments

Kivat kissat! Teitkö suoraan tuolla ohjelmalla, vai voiko sillä tehdä skannatun luonnoksen päälle? Itseänikin kiinnostaisi kuosien piirtely ihan harrastusmielessä, mutta tekninen toteutus askarruttaa…

Piirsin ensin kuvan paperille, mut en sitten jaksanut skannata sitä. Katsoin siis piirustuksesta mallia ja tein suoraan vektorina koneelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *