Ei ihan priima huppari

Ei ihan priima huppari

Ostin nämä kankaat Jätti-Rätin alesta joskus pari (?) viikkoa sitten. Päällinen on siis jotain sekoitecollegea ja vuori raidallista interlocktrikoota. Vetoketju on purettu vanhasta Lindexin villatakista.

Hihat ovat liian tiukat, vetoketju kupruilee (ja on liian lyhyt) sekä koko huppari on vähän liian pitkä. Eihän tässä sitten muuta vikaa olekaan… Pituutta tuosta voisi ottaa pois, ja vetoketjunkin voisi ommella uusiksi, mutta enpä taida jaksaa.

Taskut sen sijaan onnistuivat hienosti, samoin itse piirtämäni huppu. Uskoisin, että saan tästä oikein mainion korjatun version aikaseksi. ”Lopullinen” huppari on siis tarkoitus tehdä ihanaisesta Taikametsä-joustiksesta interlocktrikoo vuorilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *