On piilossa puutarhan…

On piilossa puutarhan…

 Joo! Poseerataan sillai hauskasti maaten oranssilla matolla! Ööö…

Jotkut ideat olisi vain parempi jättää toteuttamatta. Puutarhapiilotunika ei kuitenkaan ole yksi noista ideoista. Tähän tähtäsin jo silloin, kun tein testipaidan. Tästä paidasta en keksi pahaa sanottavaa. Se on yksinkertaisesti mielettömän ihana!

Oman paitani pohjana on siis samainen Burdan kaava kuin aiemmassakin paidassa. Pidensin kuitenkin helmaa reilusti ja suoristin sen samalla. Toinen hiha on ihan normaalisti istutettu, toinen on raglanmallinen. Raglanhiha on kiinnitetty paitaan vain kainalosta ja kaula-aukosta, joten päällä oleva rypytetty hiha liikkuu vapaasti.

Vilhon paita on samalla mallilla tehty kuin muutkin viimeaikaiset raglanpaidat. Tiikerin maalasin tekstiiliväreillä sivellintä käyttäen. Oranssi resori taitaa olla Majapuulta ja musta ihanan pehmeä jersey Jätti-Rätistä. Puutarhapiilo on Selialta. Loppuun vielä mainittakoon, että musta helma on erillistä hametta, ei osa tunikaa 🙂

5 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *