Ja voittaja on…

Ja voittaja on…

Hulamaja! Onnea voittajalle!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ūüôā Osallistujam√§√§r√§ j√§i v√§h√§n odottamaani pienemm√§ksi, ilmeisesti palkinto ei ollut kovin innostava, vaikka itse siihen kovasti ihastuin. Muutama uusi lukija kuitenkin l√∂ysi blogini ja/tai Facebook-sivuni, tervetuloa!

Toivottavasti onnistun my√∂s jatkossa tekem√§√§n inspiroivia k√§sit√∂it√§ ihasteltavaksenne ūüôā T√§ll√§ hetkell√§ ty√∂n alla on valtava pitsineule, joka vie enimm√§n osan k√§sity√∂ajastani, joten p√§ivityksi√§ saattaa tulla v√§h√§n rauhallisemmalla tahdilla.

2 comments

Kiitos, ihanaa <3 pussukka on varmasti mieluinen ja p√§√§see k√§ytt√∂√∂n, postia odotellessa!! ūüėČ

Hyvää kevään odottelua!:)

Blogissani sulle haaste ūüėČ Toivottavasti sit√§ kautta tulee lukijoita lis√§√§ ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *