Kesä ja Kekkonen

Kesä ja Kekkonen

Tiesin heti tämän kankaan nähtyäni, että siitä tulee kesähousut. Mallina käytin kaapista löytyviä Me&I:n joogahousuja, jotka ovat olleet suosikkihousuni jo useamman vuoden ajan. Kaavat kuitenkin piirsin itse muokaten housuja vielä paremmiksi.

Kekkoset vaativat ehdottomasti ”jo edesmenneen” Palmrothin huikeat mustavalkoiset narusandaalit. Näihin housuihin kun vielä yhdistää vähän tuota trikoopaitaa tyylikkäämmän musta yläosan, nuo korkkarit ja niihin sopivan minikokoisen (Palmrothin) valkoisen käsilaukun, täydellinen look on valmis!

Koska en uskaltanut heti lähteä pilkkomaan kekkostani, tein testihousut kangaslaatikossani vuosikausia lojuneesta omituisesta kankaasta. Jotain keinokuituneuletta epäilisin sen olevan, löytyi muistaakseni vuonna nakki EK:n palalaarista. Kun vedin byysat päälleni, tajusin heti niiden olevan täydelliset tanssitunneille! Pitikin sitten kuvaa varten laittaa rekvisiitaksi vähän kilinöitä 😉

10 comments

Vau! Mistä olet löytänyt nuin hauskaa kangasta? Mikähän sekin on, että yleensä kuviokangas on yläosassa ja alaosa yksivärinen, voihan se olla noinkin päin.

Tämä on FB:n Saumanvara-ryhmän teettämä kangas. Tulee myöhemmin myyntiin Käpyselle, jos olen ymmärtänyt oikein.

Miekin olen niin tykästynyt omiin Joogiini, että tuumailin tekeväni samantapaisia housuja kesäksi useammat. Ja nyt kun näin ne kekkiksestä, voi APUA! Miekin haluun! 😀 Kangas saapuu onneksi piakkoin… Ihan huiput pökät!

Oi, minun makuuni taas ovat nuo tanssihousut:) – no ei kekkosissakaan mitään vikaa ole. Mutta tuo malli mietityttää. Onko niissä vyötäröllä mitään muuta kuin "resorikaitele"? Pysyvätkö ne tanssiessa jalassa?

Uskoisin pysyvän, kun olen noita pitänyt jo yhden päivän jalassa ihan täällä kotona. Tuo vyötärökaitale on kuvassa kaksinkerroin (eli kangas on nelinkerroin), ja se on niin tiukka, etteivät housut valu yhtään. Jos siis tuon vyötärökaitaleen vetää suoraksi, se yltää kylkiluihin asti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *