Veljekset kuin ilvekset

Veljekset kuin ilvekset

Miau! Tämä ihana karvakangas löytyi äitini varaston kaapista, kun etsimme nahan paloja. Nappasin tekoturkiksen heti itselleni, sillä näin välittömästi sen kissankorvahupparina. Isoveljen hupparin jälkeen kangasta jäi sopivasti vielä pienemmän tumpuiksi ja myssyksi. Nyt meillä on aika makeat ilvesveljekset 🙂

Huppari on Ottobren Windy Days -kaavalla tehty, pikkuveljen myssy on Muraveinik. Huppuliivi on kokonaan vuoritettu iänkaikkisuus sitten hankitulla interlocktrikoolla, myssyssä ja tumpuissa on Ikasyrin puhelinjerseytä vuorina. Tumpuissa on kosteussuoja kämmenpuolella, myssyssä on tuulisuojat korvilla. Myös body syntyi samassa rytäkässä Kisuliinin kaavoilla. Nämä oli oikeat hyvän mielen ompelukset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *