Ihana mekko melkein farkusta

Ihana mekko melkein farkusta

Tein tämän jo aikoja sitten, mutta se jäi kaiketi kuvaamatta tai vähintäänkin bloggaamatta. En ainakaan itse löytänyt tätä blogista, vaikka muistan laittaneeni kuvan joskus Facebookin ompeluryhmään näytille. Kaava on Burdasta, olisikohan 2015 touko- tai kesäkuun numerosta. Lainasin lehden kirjastosta.

Mekko on ommeltu napakasta farkkutrikoosta ja tikattu sinapinkeltaisella tikkauslangalla farkkujen tyyliin. Suomalaiseen kulttuuriin ei yleensä kuulu itsensä kehuminen, mutta kyllä tää on mun mielestä ihan törkeän hyvännäköinen mun päälläni. Olen kaivannut kovasti Burdan kaavoista ompelua, sillä ne useimmiten istuvat suoraan ilman muutoksia päälleni toisin kuin suomalaisten lehtien kaavat. Vyötärö on oikeassa paikassa ja pituudet sopivia. Ainut miinus kaavoissa oli kauluksen alavara. Sen olisi pitänyt olla isompi, jotta halkio voisi lerpsuttaa avoinna. Nyt tuohon oli pakko pistää pieni kiinnike, ettei alavaran reuna näy. Tämä oli kaiken lisäksi superhelppo ommella!

Kuvaussessiokin oli hulvaton. Kuvasarjaan sattui melkoisia ilmeitä ja asentoja, tässä julkiseen levitykseen kelpaavat siistit ja sievät. Pakkohan sitä oli vähän panna jalalla koreasti, kun mies käski liikkumaan, jottei olisi teennäisiä poseerauksia. Vähän meinaa masu pömpöttää, koska olin juuri syönyt 2 lautasellista ruokaa ja muutamia kakkupaloja siskoni 40-vuotissynttäreillä, mutta rypytyksen mahan kohdalla antavat aika paljon anteeksi.

..tai no. Tässä loppukevennys!

6 comments

Oikeassa olet – on hyvännäköinen sun päällä! Kuvatkin on onnistuneita ja mun silmää niissä on kaikki värit keskenään sopivia, myös tuo seinä taustalla. Harmonisia kuvia ja tosi kaunis mekko 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *