Tuplasetti taaperolle

Tuplasetti taaperolle

Näitä on tehty. Tehty, tehty ja tehty. Miten voikin yksi (vaikkakin moniosainen) ompelus kestää näin pitkään. Välissä on valmistunut sitä sun tätä, mutta vasta tänään sain nämä lopullisesti valmiiksi. Tämä on siis tuplasetti. Housuja on kahdet samanlaiset ja takit ovat samanlaiset mutta eriväriset. Jotain pientä ongelmaa näidenkin ompelussa oli. En tajunnut, että vuosikausia kaapissa viikattuna lojunut kangas todellakin voi haalistua taitteelta näin paljon. Persikanvärinen – tai siis nude – college on siis kärsinyt säilytyksessä jonkin verran, ja tietysti haalistunut taite on takana epämääräisessä kohdassa.

Sinisessä collegetakissa taas nude tähti on applikoitu sinisellä langalla, sillä minulla ei todellakaan ollut persikanväristä ompelulankaa, enkä enää jäänyt odottamaan, koska saisin ostettua sellaista. Ompelin siihen sitten suoralla muutaman koristetikkauksen viemään huomiota pois rumista reunoista! Näin jälkiviisaana voisin todeta, että tähti olisi kannattanut tehdä alikeompeluna. Pöhnäiset aivoni eivät kuitenkaan tahdo enää toimia kunnolla, sillä olen valvonut viime viikkoinen enemmän kuin tarpeeksi. Eino tekee poskihampaita, vitosia, piiiiiitkään ja hartaudella – sekä hirvittävällä tuskalla.

Persikanvärinen college ja resori ovat siis äidiltäni, joka tyhjensi kangaskaappinsa ja antoi minulle kaiken, minkä huolin. Sininen farkkujäljitelmäcollege ja resori ovat Jätti-Rätistä, samoin molemmat vetoketjut.

7 comments

Niin suloiselta näyttää persikanväriset vaatteet pojallasi! Kiitos vinkistä, myönnän ettei tuo väri ole tullut mieleenkään omia poikia ajatellen mutta nyt se kyllä siellä on, to-do-listalla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *