Joku tykkää pandoista

Joku tykkää pandoista

Lasten mielipiteistä en menisi väittämään mitään, mutta minä rakastan Viljamin pandoja. Tämä panda tuli meille yllätyspaketissa. Halusin yhden ison pandan eteen keskelle, minkä vuoksi reunaan jäi väkisin kapeahko pala. Koska en millään malta heittää tilkkupussiin niin isoja paloja, päätin tehdä takakappaleen liian kapeasta palasta. Puuttuvan osan leikkasin mustasta trikoosta. Tästä tuli kerta heitolla äidin lemppari! Kaavana on luottokaava Ottobren Papana koossa 92 vähän pidennetyillä hihoilla ja helmalla.

Housut on ommeltu mustasta Jätti-Rätin collegesta. Kangas on kivasti vähän epätasaisenväristä, mutta kuvissa enin osa kirjavuudesta johtuu säkkikankaan nöyhdästä. Esikuvana näille on Noshin collegehousut. Resorit ovat pitkät ja housut kapeat, sivusaumat ja resorin reuna on tikattu. Näiden kaava on aiemmista housuista tuttu Ottobren Straight Stripes koossa 92.

Tuoli on verhoilukurssiprojektistani. Olen syksyllä käynyt verhoilukurssilla, jonka aikana olen jo verhoillut kaksi pientä tuolia. Nyt vuorossa on ensimmäinen iso tuoli. Jouset mieheni on solminut tuoleihin jo silloin joskus nelisen vuotta sitten, mutta projekti jämähti silloin paikoilleen. Häntä asia ei ymmärrettävistä syistä suuremmin kiinnostanut, enkä minä osannut tehdä tuoleille mitään. Loppukesästä päätin kuitenkin tehdä nämä omin käsin valmiiksi. Kuvia entisöinti-verhoiluprojektista voi katsoa Facebook-sivuiltani. Kuvakansio on julkinen ja linkki kansioon löytyy blogini Facebook-sivulta.

Kalusto on 5-osainen, ja siihen kuuluu kaksi pikkutuolia, kaksi nojatuolia ja iso sohva. Sain nämä perintönä isäni suvusta käytännössä kaatopaikkakuntoisina lukuun ottamatta yhtä jo aiemmin vanhemmillani ollutta aiemmin entisöityä nojatuolia, joka sekin nyt on korjattu. Kalusto ei ole tulossa meille vaan äidilleni.

4 comments

Pandat ❤ . Tosi kiva setti. Minäkin olen haaveillut verhoilukurssista, pari nojatuolia odottelisi varastossa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *