Parit tossut

Parit tossut

Tämä syksy on ollut niin hullu, etten ole ehtinyt tehdä juuri mitään. Tuntuu, ettei mikään valmistu. Gradu ei edisty, kurssien suoritukset menevät vähän niin ja näin, eikä edes ompeluhuoneessa tapahdu mitään. Silti koko ajan on kiire!

Sain lopulta kuitenkin valmiiksi blogin Facebook-arvonnan tossut. Toiveen mukaan ne ovat harmaat valkoisilla nauhoilla ja tähdellä. Näitä tossuja teen siis tilauksesta, vaikken asiaa ole nyt suuremmin mainostanutkaan. Tossut ovat aitoa nahkaa, ja nahka on suomalaisen nahkaliikkeen ylijäämää, eli käytännössä enimmäkseen leikkuujätettä. Facebook-sivuiltani löytyy lisää tietoa.

Lisäksi muokkasin joskus aiemmin tekemäni varrelliset tossut vähän erilaisiksi ja pienemmiksi. Laitoin sivuun nepparit, jotta tossut olisi helpompi pukea. Tällaisista minulla ei ole omaa kokemusta, mutta näkyvät olevan suosittuja noissa ompeluryhmissä! Nämä tossut lähtivät lahjaksi pienelle tytölle. Toivottavasti ovat sopivat 🙂

2 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *