Norsutyyny lastenhuoneeseen

Norsutyyny lastenhuoneeseen

Norsutyyny syntyi ompeluryhmän sokkohaasteeseen. Sain tehtäväksi ommella jotain yhdellä tekniikalla neljää materiaalia käyttäen. Valitsin tekniikaksi ompelukoneella ompelun ja materiaaleiksi puuvillan, canvaksen, trikoon ja collegen. Nappeja ei pidetty omana materiaalinaan, joten säästyin pienimmiltä applikointipilkuilta. Napit ompelin ensimmäistä kertaa ompelukoneella!

Sirkustyyny meillä olikin jo ennestään, mutta olohuoneesta takaisin lastenhuoneeseen muuttanut vanha tuoli sai uuden pehmeän päällisen. Päällisen sisällä on pala vanhaa täkkiä, ja päällynen on istuinlevyssä kumilenkeillä kiinni. Etureuna taittuu istuinlevyn alle ja reunassa on pieni aukko, josta pehmusteen saa pois. Päällisen saa siis pestyä irrallaan varsinaisesta pehmusteesta.

Luultavasti minun täytyy jossain vaiheessa tehdä toinenkin tällainen tyyny, sillä norsutyynystä tuli aikamoinen sota lastenhuoneessa. Isoveli voitti sen viemällä tyynyn yläsänkyyn, jonne pikkuveli ei vielä pääse.

5 comments

Kiitos! Tuoli on itse asiassa vanha päästä vedettävä sänky 🙂 Esikoinen nukkui siinä pienenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *