Joulukalenterisukat ja räsymattotunika

Joulukalenterisukat ja räsymattotunika

Sain tämän pitkään himoitsemani Verson Puodin Mummolan tuntu -joustocollegekankaan joululahjaksi. Olin jostain syystä aina aiemmin jättänyt kankaan aina ostamatta, kun sitä oli ollut myynnissä, ja harmitellut asiaa sitten jälkikäteen. Yhtenä joulukuisena aamuna kangas kuitenkin tupsahti Verson Puodin joulukalenterista alennukseen. Satuin juuri silloin olemaan äitini luona viemässä poikia hoitoon, eikä minulla ollut pankkitunnuksia mukanani. Hätä oli suuri, ja äiti lupautui ostamaan kankaan minulle – joululahjaksi.

Koska gradun ensimmäinen osa (20 sivua) piti palauttaa tammikuun alussa, en ehtinyt joulukuun lopussa juuri ommella. Tämä onkin valmistunut tänään! Käsittämättömän nopeaa bloggausta tällä kertaa! Tämä on tehty samalla kaavalla kuin jättihapsutunika. Ensimmäisestä versiosta tuli kuitenkin kauhea makkarankuori massiivisella kauluksella. Siis kertakaikkisen hirvittävä. Muokkasin kaavoihin levennysosan sivuun ja leikkelin valmiin paidan alaosan uusiksi. Kyljissä on mustaa joustocollegea, helmassa edessä ja takana on mustaa resoria, kauluksessa on mustaa trikoota.

Joskus kannattaa tehdä virheitä! Tämä on nyt ainakin sata kertaa parempi kuin alkuperäisessä mallissaan!

Kaverina tunikalla on Niina Laitisen joulukalenterisukat, jotka neuloin joulukuussa. Sukkaohjeesta paljastettiin joka päivä yksi kuvioraita, ja sukat olivat valmiit 23.12. Ihanat kotisukat näistä tuli, vaikka ovatkin niin isot, etteivät pysy paljaissa jaloissa. Varresta jätin (ainakin) yhden kuvion tekemättä, muuten nämä ovat kai suunnilleen ohjeenmukaiset. Näitähän onkin sitten jo käytetty hyvän aikaa, ja se näkyy jo.

6 comments

Älytön postaus kun ei o kuvaa ap-tunikasta ennen muokkauksia. Turhaa turhempaa sillon ees tehdä postausta

Tunika näyttää todella hyvältä, nuo mustat kaitaleet tekee niin kivaa ilmettä! Sukat on kyllä kanssa niin ihanat <3! Hyvät värit valkkasit, tykkään 🙂

Kiitos! Oli tosi vaikea valita värejä, kun Prisman valikoimassa oli jotenkin ihan kamalia lankoja 😀 Otin ensin vain harmaan ja violetin, mutta lisäsin vielä valkoisen, kun sitä löytyi kotoa ennestään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *