Huppari miehelle

Huppari miehelle

Ompelin tämän hupparin jo joskus syys-lokakuussa, kun mieheni sai uuden työpaikan. Huppari jäi kuitenkin lojumaan vaatehuoneeseen, enkä saanut sitä edes kuvattua. Tein tämän kaveriksi myös harmaan t-paidan Jätti-Rätin palalaaritrikoosta, mutta siitä en saanut otettua järkevää kuvaa. Tämä oli syksyllä sopivamman kokoinen, mutta kyllä tuo vieläkin päälle meni…

Kaava on jostain vanhasta Suuri Käsityö -lehdestä, mahdollisesti 8/2008. En edes muista enää. Toivottavasti olen laittanut kaavat talteen, sillä tämä on yllättävän hyvä malli. Valitsin koon ja mallin vanhan paidan mitoilla. Taskuun piirsin kangasliiduilla tähden, jonka päälle tikkasin vapaasti koneella. Kangas on Jätti-Rätin eläväpintaista mustanharmaata collegea.

Kuvattava sai itse valita kuvista mieleisensä ja se on tämä. Kuvastaa kuulemma hyvin sitä, miten mielellään hän on kameran edessä.

1 comments

Tosi hieno huppari! Luulen, että meillä voisi miehellä olla ihan samanlainen ilme, jos kuvattavaksi "joutuisi" 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *