Pipo miehelle

Pipo miehelle

Ihanaa neuloa tällaisia pieniä ja nopeita juttuja taas todella pitkästä aikaa! Tämän pipon ohjeen löysin Suuri Käsityö -lehdestä jo viime vuoden lopulla. Ostin jossain vaiheessa jo langatkin valmiiksi, mutta tämä siirtyi aina muiden neuleiden takia myöhempään. Lopulta sain pipon aloitettua, kun mieheni murehti kadonnutta pipoaan. Toivottavasti tämä kelpaa, vaikkei olekaan musta!

Lanka on Novitan langaksi yllättävän pehmeää Suomivillaa. Onneksi sitä jäi vielä reilut kaksi kerää, joten saan sitä jotain itsellenikin. Pipo oli haastava kuvattava, kun tiesin, etten saa siitä kuvaa mieheni päässä. Instaan päätyi jo kuva, jossa pipo on imurinvarressa. Nyt tuolla alla on sopivankokoinen vispauskulho!

Ohjeesta kannattaa huomioida sen verran, että siinä on muutama hassu virhe. Tuossa kohokuviossa EI neulota 30 oikein ja nosteta sitten vasta silmukkaa vaan neulotaan 3 ja nostetaan sitten yksi. Sama kymmenlukuvirhe toistuu muissakin kohdissa.

Ja tuolla lasipurkissa on muuten Kloritella valkaisemani kävyt, joista ei todellakaan tullut edes kovinkaan vaaleita, valkoisesta nyt puhumattakaan!

1 comments

Hyvän näköinen pipo! Meilläkään mies ei ole suostunut blogikuvauksiin, joten kaikki hänelle tekemäni pipot ovat kuvaamatta. Kulhoa apua käyttämällä niistä tosiaan saisi järkevän kuvan, kiitoksia vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *